Pogoji

Nešat Kateran

Zadnja posodobitev: 20 junija, 2023

Pred uporabo spletnega mesta https://buffalovs.com (»storitev«), ki ga upravlja Buffalo VS (»nas«, »mi« ali »naš«), natančno preberite te pogoje uporabe (»pogoji«, »pogoji uporabe«). “).

Vaš dostop in uporaba storitve sta pogojena z vašim sprejetjem in upoštevanjem teh pogojev. Ti pogoji veljajo za vse obiskovalce, uporabnike in druge, ki dostopajo do storitve ali jo uporabljajo.

Z dostopom ali uporabo storitve se strinjate, da vas zavezujejo ti pogoji. Če se s katerim koli delom pogojev ne strinjate, ne morete dostopati do storitve.

Intelektualna lastnina

Storitev in njena izvirna vsebina, funkcije in funkcionalnost so in bodo ostale izključna last podjetja Buffalo VS in njegovih dajalcev licence.

Povezave do drugih spletnih strani

Naša storitev lahko vsebuje povezave do spletnih strani ali storitev tretjih oseb, ki niso v lasti ali pod nadzorom Buffalo VS.

Buffalo VS nima nadzora nad vsebino, pravilniki o zasebnosti ali praksami spletnih mest ali storitev tretjih oseb in ne prevzema nobene odgovornosti zanje. Nadalje potrjujete in se strinjate, da Buffalo VS ni neposredno ali posredno odgovoren ali odgovoren za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli takšno vsebino, blago ali storitve, ki so na voljo na ali prek katerega koli takega spletnega mesta ali storitve.

Močno vam svetujemo, da preberete določila in pogoje ter pravilnike o zasebnosti vseh spletnih mest ali storitev tretjih oseb, ki jih obiščete.

Prekinitev

Dostop do naše storitve lahko prekinemo ali prekinemo takoj, brez predhodnega obvestila ali odgovornosti, iz kakršnega koli razloga, vključno brez omejitev, če kršite pogoje.

Vse določbe pogojev, ki bi morale po svoji naravi preživeti prekinitev, preživijo tudi prekinitev, vključno z določbami o lastništvu, zavrnitvijo garancije, odškodnino in omejitvami odgovornosti, vendar ne omejeno nanje.

Zavrnitev odgovornosti

Storitev uporabljate izključno na lastno odgovornost. Storitev je zagotovljena na osnovi “TAKŠNA JE” in “KAKŠNA JE NA VOLJO”. Storitev je na voljo brez kakršnih koli jamstev, izrecnih ali implicitnih, vključno z implicitnimi jamstvi glede primernosti za prodajo, primernosti za določen namen, nekršitve ali izvajanja, vendar ne omejeno nanje.

Pravo

Ti pogoji se urejajo in razlagajo v skladu z zakonodajo Slovenije, ne glede na kolizijo zakonskih določb.

Naše nezmožnost uveljavljanja katere koli pravice ali določbe teh pogojev ne bo obravnavana kot odpoved tem pravicam. Če sodišče ugotovi, da je katera koli določba teh pogojev neveljavna ali neizvršljiva, bodo preostale določbe teh pogojev ostale v veljavi. Ti pogoji sestavljajo celotno pogodbo med nami v zvezi z našo storitvijo ter nadomeščajo in nadomeščajo morebitne predhodne dogovore, ki smo jih lahko sklenili med nami v zvezi s storitvijo.

Spremembe

Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji kadar koli spremenimo ali zamenjamo te pogoje. Če je sprememba bistvena, jo bomo poskušali obvestiti vsaj 15 dni pred začetkom veljavnosti novih pogojev. Kaj predstavlja bistveno spremembo, bomo določili po lastni presoji.

Z nadaljnjim dostopom ali uporabo naše storitve, potem ko te spremembe začnejo veljati, se strinjate, da vas spremenjeni pogoji zavezujejo. Če se ne strinjate z novimi pogoji, prenehajte uporabljati storitev.

Kontaktiraj nas

Če imate kakršna koli vprašanja o teh pogojih, se obrnite na nas.