Image default
NajnovejšeUncategorized @sl

Prostostoječi hladilniki velikani

Prostostoječi hladilniki velikani so skoraj čisto običajni prostostoječi hladilniki, le da so malo višji, saj so visoki 2 metra ali več. Vsi imajo zamrzovalnik spodaj in uporabljajo low frost tehnologijo. Spoznajte velike samostoječe hladilnike petih blagovnih znamk – na voljo je širok razpon cen, zato se za vsakogar najde pravi.

Zakaj se odločiti za visok prostostoječ hladilnik? Zaradi svoje višine imajo številne prednosti. Na prvem mestu je definitivno več notranjega prostora za shranjevanje hrane in pijače. So odlična izbira za večja gospodinjstva in ljudi, ki potrebujejo hladilnik z večjo kapaciteto shranjevanja.

Višji prostostoječi hladilniki imajo ločen zamrzovalni del. To omogoča lažji dostop do zamrznjenih živil in boljšo organizacijo hladilnega ter zamrzovalnega dela. V ponudbi spletne trgovine Enaa so na voljo modeli z zamrzovalnikom spodaj, kar je še posebej priročno z vidika udobja (manj sklanjanja) in večje preglednosti nad hladilnim delom.

Višji hladilniki imajo običajno več polic in predalov, kar omogoča boljšo organizacijo in pregled nad njihovo vsebino. V njih lahko brez težav shranjujemo večja živila, kot so torte, ali predmete, kot so velike posode ali steklenice.

Na Ena lahko izbirate med velikimi hladilniki petih blagovnih znamk: Bosch, Daewoo, Gorenje, Samsung in Vox. Preverite izbor modelov različnih cenovnih kategorij.

Veliki hladilniki Bosch

Hladilnik z zamrzovalnikom VOX NF 3830 W F, 266 l + 101 l, razred F, bel, ima notranjo prostornino 266 litrov in zamrzovalnik s prostornino 101 litrov. Ročno odtaljevanje ni potrebno, zahvaljujoč sistemu No frost, ki preprečuje kopičenje ledu in zagotavlja učinkovitejšo porabo. Uporabalja Multi Cooling sistem za enakomerno ohlajanje čisto vsakega kotička hladilnika. Cena: 518,66 €.

Hladilnik Bosch KGN49XLEA je resnično XXL-velikosti, saj ima kapaciteto hladilnega dela 330 litrov in kapaciteto zamrzovalnika 108 litrov. Ima No frost tehnologijo in številne napredne funkcije: sistem VitaFrest podaljšuje svežino hrane, Vario Zone omogoča fleksibilne nastavitve notranjosti zamrzovalnika, Perfect Fit pa poskrbi za prihranek prostora v kuhinji. Cena: 950,54 €.

Veliki hladilniki Daewoo

Hladilnik DAEWOO FKM367FWR1RS, 201 cm, F, bel, predstavlja popolno slogovno in funkcionalno nadgradnjo vsake kuhinje. Ima 367 litrov neto kapacitete hladilnega in zamrzovalnega dela, zato ponuja resnično ogromno prostora za shranjevanje. Ima sistem No frost in številne priročne ter pametne funkcije, ki jih lahko upravljate prek LED-zaslona. Na vratih ima dozirnik za vodo, zato bo celotna izkušnja več kot popolna. Cena: 542,57 €.

Prostostoječi hladilniki velikani

Veliki hladilniki Gorenje

Hladilnik z zamrzovalnikom Gorenje NRK620EABXL4 zagotavlja udobno uporabo in ima številne funkcionalnosti. Hladilni del ima kapaciteto 235 litrov, zamrzovalni del pa 96 litrov. Ima napreden sistem No Frost Plus, s katerim bo nadležno odmrzovanje le še bled spomin. Convert FreshZone poskrbi za enostavno funkcionalno pretvorbo predalov, predal CrispZone pa za ohranjanje hranilnih snovi v živilih. Pametni sistem AdaptTech vzdržuje stalno temperaturo, ne glede na odpiranje vrat hladilnika. Hladnik ima še številne druge pametne funkcije. Cena: 596,69 €.

Gorenje Kombinirani hladilnik / zamrzovalnik Gorenje NRC6204SBXL4 ima kapaciteto hladilnega dela 229 litrov in kapaciteto zamrzovalnega dela 106 litrov. Tudi ta hladilnik Gorenje ima poleg naprednega sistema za samodejno odmrzovanje mnoge druge funkcionalnosti, kot so FastFreeze, SuperCool, XtremeFreeze, IonAir s funkcijo prezračevanja MultiFlow 360° … Omogoča shranjevanje živil v številne uporabne predale in posebne cone. Ima inverterski kompresor, ki je tišji, bolj vzdržljiv in varčen. Cena: 753,87 €.

Veliki hladilniki Samsung

Hladilnik Samsung RB38T600FSA/EF ima 276-litrski hladilni del in 114-litrski zamrzovalni del. Zaradi svojih dimenzij (globina 600 mm) nudi ogromno prostora za shranjevanje. Vanj boste brez težav spravili steklenice in podobne večje predmete. Ima odlično toplotno izolacijo in tanjše stene, zato je v notranjosti na voljo več dodatnega prostora. Živila se enakomerno ohlajajo, na voljo sta tudi funkciji za hitro hlajenje ali zamrzovanje. Ima No frost tehnologijo in inverterski kompresor. Cena: 638,46 €.

Hladilnik Samsung RB38A7B5322/EF Bespoke, 203 cm, 273 l + 114 l, črno steklo, ima dih jemajočo zunanjost iz trpežnega črnega stekla in številne napredne funkcionalnosti. Ta hladilnik Samsung ima hladilni del s kapaciteto 273 litrov in 114-litrski zamrzovalni del. Odtaljevanje ni potrebno, zahvaljujoč No frost tehnologiji. Ima inverterski motor in izjemno tiho ter varčno delovanje. Za hitro ohlajanje in zamrzovanje živil poskrbita funkciji Power Cool in Power Freeze. Hrano lahko shranite tudi v posebnih predalih Optimal Fresh+ in Humidity Fresh+. Cena: 803,83 €.

Veliki hladilniki Vox

Prostostoječi hladilniki velikani

Hladilnik z zamrzovalnikom VOX NF 3830 W F, 266 l + 101 l, razred F, bel, ima 266-litrsko prostornino hladilnega dela in 101-litrsko prostornino zamrzovalnega dela. Ta hladilnik VOX je izjemno pregleden in omogoča odlično organizacijo živil. Ima avtomatsko odtajanje (No frost). Sistem Multi Cooling poskrbi, da bosta hrana in pijača vedno enakomerno ohlajeni. Cena: 518,66 €.

Hladilnik z zamrzovalnikom VOX NF 3833 A F, 266 l + 101 l, razred F, črn, ima hladilno prostornino 266 litrov in zamrzovalno prostornino 101 litrov. Čiščenje je enostavno, saj ima steklene police in uporablja tehnologijo No frost (avtomatsko odtaljevanje). Hrana se enakomerno ohlaja, je zaščitena proti bakterijam in pregledno organizirana, tudi zahvaljujoč LED-osvetlitvi. Sistem Zero Clereance omogoča popoln izkoristek prostora. Ima nastavljivo smer odpiranja vrat. Cena: 627,73 €.

Iščete poceni hladilnik ali vas zanimajo ameriški hladilniki? Hladilnik akcija na Enaa prinaša široko izbiro hladilnikov različnih blagovnih znamk po ugodnih cenah. Nadgradite svoj dom s sodobno in pametno napravo ­– na Enaa vas čaka najboljši hladilnik za vaš dom.